Vergroen je reis,

doneer een boom

Donateurs, bedankt!

8 november 2017

Begin oktober riepen we iedereen op om (extra) bomen te sparen. De teller stond toen op 2.600 bomen. Een prachtig aantal, natuurlijk. Maar samen met Fleur.nl gingen we voor de 3.000 bomen. En … het is gelukt! Alle donateurs bedankt!

Klinkenbergerplas

De helft van al die bomen wordt geplant op de Filipijnen, waar ze nog meer CO2 opnemen. En de andere helft planten we 1 december a.s. in de Klinkenbergerplas bij Oegstgeest. Zo maken we met elkaar onze regio ook letterlijk groener. De Klinkenbergerplas is een voormalige zandwinlocatie die zich ontwikkelt tot een gevarieerd landschap waarin recreatie en natuur hand in hand gaan. En die ieder wat wil biedt!

Actie Fleur.nl

In totaal zijn er nu 5.800 bomen gespaard. 2.800 bomen zijn al geplant, waarvan de helft in het Bentwoud. Ook volgend jaar gaan we weer dóór met Samen voor Groen ‒ en hoe! Maar daarover later meer. Vertel ondertussen wel aan je familie en vrienden over de actie van Fleur.nl. Want daarvan kun je nog tot en met 17 december 2017 profiteren. Wie 10 euro (2 bomen) of meer doneert aan Samen voor Groen, krijgt van fleur.nl 20% korting op z’n bestelling. Niet alleen op de kamerplanten, maar op alle artikelen in het assortiment. Fleur.nl is een webshop voor kamerplanten die als geen ander het belang van groen onderschrijft. Je vindt er een prachtig assortiment van (luchtzuiverende) kamerplanten die rechtstreeks van de kweker komen. En ze worden binnen één tot twee werkdagen bij je thuisbezorgd! Na je donatie krijg je per mail een kortingscode toegestuurd.