Vergroen je reis,

doneer een boom

Samen voor Groen gaat landelijk!

5 februari 2018

We hebben fantastisch nieuws: vandaag introduceren we Samen voor Groen landelijk! Dat betekent dat OV-reizigers door heel Nederland kunnen meesparen voor bomen. En om dat te vieren en het landelijke programma ook een vliegende start te geven, zetten we de teller vandaag op 10.000 bomen. We doneren dus ruim 3.000 bomen …

Start in 2016

Samen voor Groen is in 2016 gestart in de regio Zuid-Holland, en met succes: eind 2017 waren er al 6.000 bomen geplant. De helft daarvan in de regio, namelijk in het Bentwoud en in de Klinkenbergerplas. Nu willen we, stap voor stap, niet alleen Zuid-Holland maar ons hele land groener maken.Samen met de stichting Trees for All en haar partners, waaronder Staatsbosbeheer, zijn we al op zoek naar de volgende plantlocatie. We houden je op de hoogte, hier bij het laatste nieuws en in onze nieuwsbrief.

Actie! Doneer nu, en krijg korting op kamerplanten!

Wil je (nog eens) bijdragen aan Samen voor Groen? Als je vóór 1 juni 2018 10 euro (twee bomen) of meer doneert, krijg je 20% korting op je complete bestelling bij Fleur.nl. Een webshop met een prachtig assortiment van (luchtzuiverende) kamerplanten die rechtstreeks van de kweker komen. De korting geldt op alle artikelen in de webshop. Na je donatie krijg je per mail een kortingscode toegestuurd. Je kunt de kortingscode tot en met 31 mei 2018 aanvragen én gebruiken. Zo zorg je niet alleen voor een schoon buitenklimaat, maar ook voor een gezond binnenklimaat! Wil je liever snel en simpel enkele ritten vergoeden, sms dan ‘SvG’ naar 4333.